КОНКУРС ПРАКТИЧЕСКИ ОБУЧЕНИЯ ПО ПРОЕКТ HEI PLADI

Градина: Всички градини
Категория: Обучения
Дата на публикуване: 23.05.2017 г.

Селекция на студенти и докторанти за практически обучения в Лисабонския Университет, Португалия, Ботаническа градина – център за опазване на биоразнообразието, Варшава, Полша и Средиземноморски агрономически институт в Ханя, о-в Крит, Гърция

„ЕРАЗЪМ+“ ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ОБУЧЕНИЕ, МЛАДЕЖ И СПОРТ

КОНКУРС
за селекция на студенти и докторанти за практически обучения в Лисабонския Университет, Португалия, Ботаническа градина – център за опазване на биоразнообразието, Варшава, Полша и Средиземноморски агрономически институт в Ханя, о-в Крит, Гърция, по проект HEI PLADI (Higher Education Innovation in Plant Diversity: flexible learning paths for emerging labour market), по програма „Еразъм+“, Ключова дейност 2: Стратегическо партньорство във висшето образование

Уважаеми колеги,
Университетски Ботанически градини на СУ „Св. Климент Охридски” инициират конкурс за селекция на студенти и докторанти, за провеждане на практически обучения по проект  HEI PLADI. Обученията ще се проведат както следва:

  • по „Модерни методи в таксономията на растенията” - в Лисабонския университет, Лисабон, Португалия, от 19 до 23 юни 2017 г.
  • по „Опазване на растенията ex situ“ – в Ботаническа градина – център за опазване на биоразнообразието, Варшава, Полша, от 10 до 15 юли 2017 г.
  • по „Географска информационна система“ – в Средиземноморски агрономически институт в Ханя, остров Крит, Гърция, от 4 до 8 септември 2017 г.
Кандидатите могат да кандидатстват за повече от едно практическо обучение, като в апликационната форма ги подредят по реда на предпочитане.
Повече информация за проекта и участието в конкурса може да намерите в приложените документи.
Подаване на документи: Университетски Ботанически градини – София, на вниманието на Люба Пенчева или на електронен адрес: ubg_sofia@abv.bg
Краен срок за подаване на документите: до 12:00 часа на 31 Май 2017 г.

Подробности за необходимите документи може да прочетете от тук.